top of page
Search
  • QL FOODS SDN BHD

Gandakan Kemeriahan, Keceriaan Aidilfitri Dengan Mushroom®️Dua tahun sebelum ini, Aidilfitri disambut sederhana namun tahun ini, dengan hampir semua prosedur operasi standard (SOP) sudah tiada, pastinya lebaran kali ini akan lebih meriah, ceria dan berwarna-warni.


QL Foods Sdn Bhd, pengeluar Mushroom®️ tidak mahu ketinggalan dalam menceriakan raya anda dengan beberapa resipi unik dan lazat menggunakan Filamen Berperisa Ketam ‘Crab Stick’ keluaran syarikat itu.


Mushroom®️ Filamen Berperisa Ketam terbahagi kepada lima jenis dan mempunyai cara masakan berbeza seperti goreng, stimbot, oden, sushi dan lain-lain.Sambil beramah mesra, menonton televisyen bersama keluarga, alangkah cerianya waktu itu jika menikmati bersama Mushroom®️ Filamen Berperisa Ketam bersira pedas.


Teksturnya yang rangup dan rasanya yang berperisa pasti membuat anda mengunyah tidak henti-henti!


Klik pautan di bawah untuk resipi penuh dan cara memasak.Tidak lengkap rasanya raya tanpa rendang. Apa kata tahun ini anda suntik sedikit keunikan dalam rendang anda dengan menggunkan Mushroom®️ Filamen Berperisa Ketam.


Klik pautan di bawah untuk resipi penuh dan cara memasak.Tentunya, ia lebih memikat selera dan menariknya, Mushroom®️ Filamen Berperisa Ketam juga boleh dimasukkan dalam resipi nasi impit goreng, juadah unik untuk raya.


Klik pautan di bawah untuk resipi penuh dan cara memasak.Bagi kudapan berlemak masin pula, anda boleh mencuba talam roti berintikan filamen berperisa ketam. Pastinya dengan semua resipi unik ini, meja makan anda akan lebih 'berseri' dengan pelbagai juadah istimewa.


Klik pautan di bawah untuk resipi penuh dan cara memasak.

Produk Halal

Tidak perlu was-was, ragu-ragu dengan produk Mushroom®️ kerana produk ini mendapat pengiktirafan Pensijilan Halal daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM), Sistem keselamatan makanan (HACCP) dan Amalan Pengilangan Yang Baik (GMP).


Peraduan Raya: Masak, Kongsi Dan Menang!

Lebaran kali ini, QL FOODS SDN BHD menganjurkan peraduan Raya Masak, Kongsi dan Menang - ‘Gandakan Keceriaan Aidilfitri Bersama Mushroom®️’.


Hadiah terkumpul bernilai RM2,000 dimana pemenang akan dinilai berdasarkan hiasan yang kreatif dan menarik bertemakan Hari Raya.


Keterangan lanjut boleh didapati di Facebook QL Mushroom. Tempoh peraduan adalah daripada 23 Apr (Sabtu) hingga 22 Mei 2022 (Ahad).


Ayuh dapatkan produk Mushroom®️ di pasaran sekarang dan sertai peraduan untuk peluang menangi Hadiah terkumpul bernilai RM2,000!

131 views0 comments

Comments


bottom of page